POSEBNI EFEKTI

Show o katerem se govori

Notranji dvoranski efekti, stadionski efekti in filmska pirotehnika nam predstavljajo poseben izziv. Na voljo imamo širok izbor opreme najnovejše tehnologije, ki je primerna za različne namene:

Pirotehnika

Različni eksplozivni učinki in fontane na odru naredijo lahko vašo prireditev še posebej odmevno. Prav tako imamo na voljo tudi gorilnike, ki ustvarjajo ognjene stebre ali pa ognjene kugle. Te efekte lahko sinhroniziramo z glasbo, kar je trend tudi v svetu.

Posebni efekti

Imamo top za konfete, s katerim lahko izstrelimo konfete – lističe vseh barv in s tem ustvarimo fascinanten efekt. Prav tako lahko poseben učinek naredi težka megla ali pa Co2 efekt s posebnimi tako imenovanimi CO2 jet-i. Vse te efekte lahko uporabljamo v zaprtih prostorih.

.Naše proizvode uvažamo od svetovno priznanih izdelovalcev in so visoke kakovosti. Tako lahko tudi v dvoranah, stadionih, studiih in drugih zaprtih prostorih pripravimo resnično spektakularen show, ki občinstva ne pusti hladnega in mu da konkretno izkušnjo. Izkušnjo in show o katerem se še dolgo govori!